#Vedati
Mourinho kërkon Ibrahimovicin

Mourinho kërkon Ibrahimovicin

Padyshim se njihet si trajner karizmatik dhe se dëshirat e tij ndryshojnë nga trajnerët e tjerë. Sulmi duket të jetë ...

2020 . All rights reserved.