#PS
Fryma krijon, kalkulimet ndihmojnë

Fryma krijon, kalkulimet ndihmojnë

Kuvendi i Shqipërisë votoi pardje ndryshimet kushtetuese që lejojnë hapjen e listave të kandidatëve për deputetë dhe ...

Edhe Pinoçeti u mund me zgjedhje

Edhe Pinoçeti u mund me zgjedhje

Sot, Edi Rama foli me një gjuhë të thjeshtë e të kuptueshme, me atë të forcës. Me karnavalet e Parlamentit hyri në st ...

2020 . All rights reserved.