#Prill
Magjitë që çuan në një krim

Magjitë që çuan në një krim

Kjo është Marjana Çmeta, e cila ndodhet në burg që nga Marsi i vitit të kaluar, e akuzuar se ka vrarë vjehrrën e saj, në ...

Doktori i palodhur Neki Dredha!

Doktori i palodhur Neki Dredha!

Mora përsipër përgjegjësinë, kënaqësinë, detyrën dhe ngarkesën e gjithanshme, që të jep paraqitja e një jetëshkrimi E nd ...

Rita Ora në mision bamirësie

Rita Ora në mision bamirësie

Rita ora ka bërë edhe një herë që sytë e të gjithëve të kthehen nga Kosova. Këtë herë nëpërmjet dokumentarit të realizua ...

2019 . All rights reserved.