#Monitor
Dritëhijet e rindërtimit

Dritëhijet e rindërtimit

Kanë kaluar dy muaj nga tërmeti shkatërrues i 26 nëntorit, por mijëra familje në Durrës, Thumanë, Laç dhe zonat e pre ...

Ekonomia u rrit me 2.7% në 2019-n

Ekonomia u rrit me 2.7% në 2019-n

Flet ministrja e Financave, znj. Anila Denaj   Në vitin 2019, rritja ekonomike u rishikua, kjo është artikuluar disa ...

Vrojtimi me klientët e bankave

Vrojtimi me klientët e bankave

Mosha e vjetër me llogari kursimi, të rinjtë me karta krediti   Shqipëria ka një numër të konsiderueshëm bankash në r ...

Drafti i ri

Drafti i ri

Pas tërmetit do të kontrollohen të gjitha objektet, të cilat kanë mbi 50 vjet që janë ndërtuar   Objektet që jan ...

Pastrimi i parave

Pastrimi i parave

Moneyval lë Shqipërinë në “monitorim të zgjeruar”, por vlerëson masat e marra   Shqipëria do të mbetet edhe gjat ...

2020 . All rights reserved.