#Matit
Një urim i vonuar për Lulin

Një urim i vonuar për Lulin

Nga Bedri Islami Kurrë nuk i kam dërguar një urim Lulzim Bashës dhe as që kam pasur ndër mend. Përse do ta bëja? Ta uroj ...

Apoteoza e një qyteti

Apoteoza e një qyteti

Moikom Zeqo Dëshmitë shumë të rëndësishme të kulturës prehistorike, të zbuluara në Durrës dhe në rrethinat e tij, ato të ...

2019 . All rights reserved.