#Mali Zi
Sa kurnacë janë shqiptarët?

Sa kurnacë janë shqiptarët?

Vetëm 23 % e shqiptarëve janë bujarë dhe të sjellshëm dhe zyrtarisht, sipas një raporti të fundit, jemi ndër më ‘kurnacë ...

2020 . All rights reserved.