#Kuvendit
Fryma krijon, kalkulimet ndihmojnë

Fryma krijon, kalkulimet ndihmojnë

Kuvendi i Shqipërisë votoi pardje ndryshimet kushtetuese që lejojnë hapjen e listave të kandidatëve për deputetë dhe ...

2020 . All rights reserved.