#Kinen
SHBA: Kosovës i duhet një qeveri!

SHBA: Kosovës i duhet një qeveri!

Zëvendës Ndihmës Sekretari i Shtetit për Evropën dhe Euroazinë, Matthew Palmer, njëherësh i dërguar i posaçëm amerikan p ...

2020 . All rights reserved.