#Evropa
Meta: Të respektohet shteti ligjor

Meta: Të respektohet shteti ligjor

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka kërkuar që mazhoranca dhe opozita të reflektojnë sa më parë për dialog dhe zgjidhje ...

2019 . All rights reserved.