#Bill
80 vjet më parë dhe sot

80 vjet më parë dhe sot

Nga Jens Thurau Para 80 vjetësh filloi Lufta e Dytë Botërore. Për shkak se ajo pati kaq shumë pasoja, shumë vetë e ndjej ...

2019 . All rights reserved.