QUIZ: Sa i shëndetshëm është stili juaj i jetesës? Këto pyetje rreth përditshmërisë suaj do ta tregojnë

QUIZ: Sa i shëndetshëm është stili juaj i jetesës? Këto pyetje rreth përditshmërisë suaj do ta tregojnë

21Shares
QUIZ: Sa i shëndetshëm është stili juaj i jetesës? Këto pyetje rreth përditshmërisë suaj do ta tregojnë

Zbuloni nëse po bëni një jetesë të shëndetshme apo është momenti për të ndryshuar. Zgjidhni alternativën që i përshtatet më mirë përditshmërisë suaj dhe prisni rezultatet!

Sponsorizuar

E shmangni sheqerin e tepërt?

Check Ndonjëherë
Check Gjithmonë
Check Konsumoj shumë sheqer
E Sakte
E Gabuar

Ushtroni aktivitet fizik?

Check Një herë në javë
Check Nuk ushtroj aktivitet fizik
Check 3 herë në jajë
E Sakte
E Gabuar
3 herë në jajë

Ju pëlqejnë ushqimet me shumë kripë?

Check Po
Check Mesatarisht, po
Check Nuk e preferoj kripën
E Sakte
E Gabuar

Sa orë gjumë flini rregullisht gjatë një nate?

Check Midis 5-7 orë ose më pak
Check Midis 7-9 orë
Check 10 orë ose më shumë
E Sakte
E Gabuar

Sa shpesh kryeni analiza mjekësore?

Check Çdo vit
Check Asnjëherë
Check Çdo tre vite
E Sakte
E Gabuar

Jeni duhanpirës?

Check Pi duhan vetëm ndonjëherë kur jam me njerëz
Check Nuk pi duhan
Check Po, jam duhanpirës i rregullt
E Sakte
E Gabuar

Është pesha juaj normale për moshën dhe gjatësinë tuaj?

Check Jo, është pak mbi normalen
Check Po
Check Jo, është pak nën normalen
Check Jam mbipeshë
E Sakte
E Gabuar

Si është raporti juaj me të ngrenët?

Check Kryesisht ha ushqime të thata
Check Nuk kam shumë uri
Check Ndjek një dietë të balancuar
E Sakte
E Gabuar

Jeni të kënaqur me jetën tuaj sociale dhe me jetën private?

Check Mendoj se kam shumë mangësi në këtë aspekt
Check Është mirë
Check Po, jam e lumtur
E Sakte
E Gabuar

I shmangni yndyrnat e tepërta?

Check Ndonjëherë
Check Mundohem mos të konsumoj yndyrna
Check Konsumoj shumë yndyrna
E Sakte
E Gabuar

Sponsorizuar
QUIZ: Sa i shëndetshëm është stili juaj i jetesës? Këto pyetje rreth përditshmërisë suaj do ta tregojnë

Ruani rezultatin tuaj dhe Sfidoni miqte ne quiz.

Shperndani linkun me poshte dhe shikoni rezultatet e tyre ⬇️

Shpërndani rezultatin tuaj! ⬇️

2019 . All rights reserved.