“Pandemia nuk njeh ditë pushimesh”, Merkel merr vendimin, zgjatet pezullimin e kontakteve mes njerëzve

“Pandemia nuk njeh ditë pushimesh”, Merkel merr vendimin, zgjatet pezullimin e kontakteve mes njerëzve

0Shares

Qeveria gjermane dhe landet federale kanë rënë dakord të zgjasin kufizimet ekzistuese të kontakteve deri më 19 prill. U diskutua gjithashtu edhe për një detyrim për të mbajtur maskë mbrojtëse. Në luftën kundër përhapjes së virusit Corona, kufizimet e gjera për kontakte duhet të zbatohen nga qytetarët deri në 19 prill, pra edhe gjatë Pashkëve. […]

Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.