Pence: "Dy javët e ardhshme janë jetësore"

Pence: "Dy javët e ardhshme janë jetësore"

0Shares

Nenkryetari Mike Pence i beri thirrje çdo amerikani qe te beje pjesen e vet dhe te ndjeke udhezimet federale te koronavirusit. "Dy javet e ardhshme jane jetike, e ardhmja eshte ne duart......

Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.