Deri tani ka të paktën 188.637 raste të koronavirusit në SH.B.A.

Deri tani ka të paktën 188.637 raste të koronavirusit në SH.B.A.

0Shares

Ekzistojne te pakten 188,637 raste te koronavirusit ne SH.B.A dhe 3,911 vdekje, sipas raportit te CNN Health te rasteve ne SHBA qe zbulohen dhe testohen ne vend permes sistemeve te tij te shendetit publik. Gjithsej perfshijne......

Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.