Kushtet franceze për Bashkimin Evropian, kundër Shqipërisë e Maqedonisë

Kushtet franceze për Bashkimin Evropian, kundër Shqipërisë e Maqedonisë

0Shares

Nga Mero Baze Franca ia ka kërkuar Bashkimit Evropianë, që brenda vitit të reformojë qasjen e vet ndaj vendeve që aspirojnë të hyjnë në Bashkimin Evropian, duke ngadalësuar ritmin e antarësimeve dhe duke I dhënë të drejtë Bashkimit Evropian, të pezulloj apo anulojë këto procese, kur nuk ka arritje konkrete të standarteve. Javën që vjen […]

al.

Sponsorizuar
2020 . All rights reserved.