“Arena Kombëtare” me emrin e Panajot PANOS, ideatori zbulon planin: Presidentit Duka do t’i dërgojmë…

“Arena Kombëtare” me emrin e Panajot PANOS, ideatori zbulon planin: Presidentit Duka do t’i dërgojmë…

0Shares
“Arena Kombëtare” me emrin e Panajot PANOS, ideatori zbulon planin: Presidentit Duka do t’i dërgojmë…

Legjenda e futbollit shqiptar Panajot Pano

Ish-Kryeinspektori i Përgjithshëm Shkëlqim Hajdari, i cili mbërriti sot nga Greqia për të marrë pjesë në përvjetorin e 80-ë të lindjes së legjendës së futbollit shqiptar Panajot Pano propozoi që Arena Kombëtare të mbajë emrin e tij. Në emisionin Fair Play të Ora News ai zbuloi se ka nisur procesi i grumbullimit të firmave për të dërguar një kërkesë zyrtare presidentit të FSHF-së Armand Duka. Ne flasim me fjalë, por jo me fakte. Unë grumbullova sot rreth 65 firma që dëshirojnë që stadiumit Arena Kombëtare ti vendoset emri i Panajot Panos. Do grumbullojmë dhe firma të tjera dhe nesër do ta dorëzojmë pranë presidentit të FSHF-së, Armand Duka për të marrë aprovimin e tij, u shpreh Hajdari.

Sponsorizuar
2019 . All rights reserved.