Kohe e Lire
Haradinajn nuk e ndal as bora

Haradinajn nuk e ndal as bora

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka vazhduar vizitat dhe vrapimin nëpër bjeshkët e Kosovës. ...

MI: Rrugët janë të kalueshme

MI: Rrugët janë të kalueshme

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Rexhep Kadriu ka thënë për KosovaPress, se rrugët në nivel vendi janë të kalueshme. ...

2018 . All rights reserved.